Huleaften juni 2021 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Huleaften juni 2021

Svenden
 Svenden Juni 2021

Frederikssund: Hulen den 4. juni 2021
 
 
Stævne 3-4-5 september 2021.
 
Mange af de sædvanlige overnatningsmuligheder i området omkring Frederikssund er allerede booket til andre begivenheder blandt andet til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og andre private fester.

Vi arbejder hårdt på at skaffe alternative overnatningsmuligheder ved hulen til alle vores gæster. "Lille Karl maler" som var vor gæst fra det nordatlantiske, kunne oplyse, at han netop havde overflyttet sit medlemskab til hulen i Thorshavn. Karl vil huse alle sine nordatlantiske hulebrødre i sit hjem i Lynge i forbindelse ved stævnet. Han havde også sørget for, at de kunne blive kørt frem og tilbage til hulen på Græse gamle skole.


Opråb! Kan andre som Karl, huse gæster til stævnet i eget hjem, vil det lette presset på de manglende overnatningsmuligheder omkring Frederikssund.

Minder Snakken gik livligt om vore tidligere oplevelser ude i verden. "Ondt i maven" fortalte om en oplevelse på en weekendudflugt fra arbejdspladsen på "Englen" ved Marmorilik, hvor han arbejdede i minen med rørinstallationerne.

Han og en arbejdskammerat pakkede en jolle med telt og en hel oksemørbrad samt mange dunke benzin og andet udstyr. Det er nødvendigt i de arktiske egne at kunne klare sig selv i tilfælde af dårligt vejr eller uheld. Man er helt alene og bliver sandsynligvis ikke fundet igen, hvis man falder i vandet eller kommer til skade, fordi alt er så uendeligt stort. De satte kurs mod Skiffeø, som de havde hørt om, hvilken de dog ikke fandt. De fandt imidlertid Mariglasø, hvor de overnattede. "Ondt i maven" forklarede, at Marieglas er en sten art, som man i gamle dage brugte som glas i kakkelovnslåger. Da de dagen efter sejlede derfra for at tage på arbejde og var nået godt ud i bugten, blev de råbt an ad en anden båd. Det bemærkes, at det er nærmest helt usandsynligt, at på de egne møder andre i den enorme natur. Det viste sig så, at folkene i den anden båd på dansk spurgte om vej til Mariglasø, hvilket de som de drevne og erfarne sø rejsende de jo var, sagtens kunne fortælle hvor var. Så fortalte "Lille Karl maler" en anden historie om, da han i sin tid gik på fortovet i San Dagio, kom der pludselig et par ud fra en butik. Parret talte dansk indbyrdes, og Karl gik hen til dem og
 
Foreningsmeddelelser!
 
4 faldt i snak. Det viste sig, at manden var læge og havde opereret en af Karls navervenner fra hulen i Los Angeles.
 
Ja - verden er lille. Både "lille karl maler", "ondt i maven" og Kim have alle været på Thule, dog på forskellige tidspunkter. Alle kunne genkende mange af hinandens oplevelser der oppe på toppen af kloden, hvilket I må høre om en anden gang.
 
 


 
"Ond i maven" fik tildelt bevis på sit æresmed-lemskab af hulen (dateret 7. november 2014) bedre sent end aldrig.

 
Vi var 8 som deltog i spisning. Vi glæder os til at se jer allesammen igen til stævnet den 3-4-5 september 2021.

Med kno i bord Kim


CUK-Frederikssund ønsker tillykke til.
Lis Willemoes Hansen den 11.juli 2021
Vibeke Christensen den 25.juli 2021

Husk at foreningen holder sommerferie i juli måned og næste gang vi ses er
til grillaften er fredag den 6.august kl.19:30 og hulevagten har bestyrelsen.


Copyright © CUK - Frederikssund
Tilbage til indhold