Huleaften December 2019 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Huleaften December 2019

Svenden
 Svenden December 2019  

Julefrokosten 2019.
Så blev det dagen, hvor der igen skulle holdes julefrokost i foreningen. Det blev en rigtig dejlig dag sammen med de 18 personer som var tilmeldt til julefrokosten i år. Det var også rigtig dejligt at se Cristina og Claus, som kom hjem helt fra Als, for at feste med os. Ligeledes havde vi også besøg af Lille Carl og Ole Petersen fra Hillerød.
Men vi manglede Alex og Vibeke i vores mitte, men de var desværre ikke i stand til, at komme på grund af Alex som fornyelig igen er blevet opereret i sit knæ igen, og skulle derfor holde sig i ro. Men vi ønsker ham al godt med genoptræningen og ser frem til, at de igen kommer i hulen.
Det var også på tide at Claus med 16 års forsinkelse kunne fået slået sit 5 års mærke i det runde bord. Men bedre sent eller aldrig.

.

Vi takker alle Poul-Erik som havde bestilt den dejlige julemad, der manglede ikke noget. Og en stor tak til Lis Hansen for den dejlige risalamande og den fantastiske dejlige Engelske Julekage.

Klokken lystige lyd hørtes også i stuen idet, at Claus – Anitta – Kim samt formanden slog på den. Kim som repræsenterede Nitten med en omgang til bordet.

 

Bestyrelsen i CUK-Frederikssund ønsker alle og jeres familier et rigtigt godt nyt år, og takker for alt i det gamle år og med ønske om, at 2020, vil blive et rigtigt godt år for foreningen.


*** HUSK AT NÆSTE HULEAFTEN ER
FREDAG ER FREDAG DEN 10.JANUAR 2020
TIL KOGESILD. *** 

CUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagene til:
Jan-Erik Johansen den 1.januar 2020

Med kno
Gumminaveren


Copyright © CUK - Frederikssund
Tilbage til indhold