Indlæg i Svenden 2017 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2017

Den Farende Svend  
Oktober 2017

Frederikssund.
Ekstraordinær generalforsamling den 6.oktober 2017

Der var indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling i foreningen med følgende dagsorden.

Der var desværre ikke det helt store fremmøde, men alligevel var det mødt 11 personer op. Vi måtte desværre undvære vores kasser Poul Berg, som måtte blive hjemme under dynen med lungebetændelse. Vi håber, at han snart bliver frisk igen.

1: Valg af ny næstformand efter Kaare Hansen desværre er taget på sin sidste rejse som Næstformand og hulefar i CUK-Frederikssund.

Per Jensen (Per Bager) blev enstemmigt valgt som næstformand indtil den næste ordinærgeneralforsamling i april 2018. Hvor efter, at han vil overveje om han tager en fuld periode derefter. Vi takker Per Jensen, at han ville påtage sig dette i vor forening.
Pkt. 2 var valget af ny hulefar\hulemor.
Her blev NV Lis Willemoes Hansen valgt af en enig forsamling. Vi ønske Lis tillykke med valgt og glæder os til at hun med kyndig og kvindelig hånd varetager denne store post i CUK-Frederikssund.

Da dette var hurtigt overstået, var det på tid, at få noget i maven. Her var det Karsten Henriksen og Gunner Vilhelmsen l stedt fra Inge Henriksen som ikke kunne, der havde hulevagten. Men vi siger tak for kagen til Inge. (Den var god).


Julefrokosten den 2.december 2017. kl.13:00 i Hulen

Der blev enstemmigt vedtaget at dette års julefrokost i CUK-Frederikssund skulle afholdes således, at alle deltager tager noget med til denne julefrokost.

For, at få et overblik over hvad og hvem der kommer med hvad man kan bidrage med til julefrokosten, skal man kontakte Lis Hansen inden.

Søndag den 19.november 2019 på tlf. 42171076
eller på Liswhansen59@gmail.com.

Prisen i år er sat til 150,00 kr. pr. Person
og husk en gave til gavespillet på ca. 30 kr.

Næste huleaften er den 3.11.2017 og hulevagten har Poul-Erik og JanCUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen til

Kirsten Rasmussen den 5.november 2017
Karsten Henriksen den 8.november 2017
Arne Jakobsen den 9.november 2017
Torben Silving den 15.november 2017

Med kno i bordet. Gumminaveren


 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu