Indlæg i Svenden 2014 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2014

Den Farende Svend
November 2014

Huleaften fredag d. 07.11.2014
Vi var denne aften samlet 16 personer i hulen.
Da det var første gang, at Pedro og Pedroline (Alex & Vibeke) var vi alle spændt på, hav de ville diske op med af lækkerier til os? Der blev serveret kogt hamburgerryg med aspargessauce og hjemmebagt roulade med flødeskum til kaffen. Men som Pedroline sagde flere gange hænd over aften ”At kantinemedarbejder eller tjener bliver jeg aldrig”.

Man skulle tro, at vi var kommet til aftengudstjeneste i en kirke denne aften, for vi havde næsten lige sat os til bords, da den første ringen på klokken lød og der efter blev der ringet yderligere 4 gange på klokken lige efter hinanden. Det var Anita – Karsten – Kisser og Arne, som alle ville fejre sin fødselsdag med os alle.Carl-Otto måtte også gå den tunge gang til klokken for, at takke for udnævnelsen som æresmedlem af CUK-Frederikssund og i samme forbindelse var det en meget rørt Nav, som takkede for den store ære, at blive æresmedlem af foreningen. Han havde en mønt, som var lavet af rent sølv fra Maarmorlik, og som han havde fra sin tid på Grønland, som han ville skænkede foreningen til nedfældning i det runde bord.

Efter et par hyggelige timer, var det på tide, at synge minderne og sige tak for denne gang.

Da det er sidste blad inden jul, vil vi fra CUK-Frederikssund ønske alle Naver og Navervenner, samt deres familier en rigtig glædelig jul.Husk julefrokosten lørdag den 6.december 2014 kl.13:00. I kan nå, at tilmelder jer til Jan Johansen. Tlf.71 78 07 59 – naverne@cuk-frederikssund.dkCUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen tilInge Henriksen med de 60 år den 12.december 2014
Frank Ventrup den 12.december 2014

Med kno
Jan Johansen

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu