Indlæg i Svenden 2017 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2017

Den Farende Svend  
Marts 2017

Frederikssund.

Gule ærter 2017.Onsdag den 15.februar 2017 havde CUK-Frederikssund igen besøg af Murernes Efterlønsklub til de årlige gule ærter med grisehaler flæsk og masser af øl og brændevin, samt god musik fra vores husorkester Glarmesteren og hans Svende. Foreningen takker igen Kaare Hansen og Lis Hansen, for deres utrolige store arbejde med, at lave de fantastiske dejlige gule ærter, samt til Bente Berg, som i gen i år kom med ca. 120 stk. hjemmelavede pandekager. Det var ligeledes rigtig dejligt, at vi hade Frank & Anne Ventrup samt Arne Jacobsen på besøg i hulen igen.Huleaften den 3.marts 2017.

Som det snart er blevet en tradition i marts måned til huleaften diskede Karre Hansen igen op med en omgang fantastiske omgang brunkål med kogt og røget flæsk til. Det var lige som at høre fuglene synge i himmelen, at sætte sine tænder i dette dejlige måltid. ”TAK KAARE.”Det var også tid til, at tømme og lette bødekassen for dens indhold.
I år, var der kommet 3.631 kr. og en vægt på 3,641 kg. Og som traditionen tro blev der igen gættet om både vægt og beløbet. Det blev Carl-Otto der kom nærmest med sit gæt på 3.7 kg og Kisser med sit gæt på 3.675,50 kr.

Der blev ligeledes ringet med klokken hele to gange denne aften. Det var Gunner Wilhelmsen og Kaare Hansen, som ville fejre, at de var blevet et år ældre. Det kan man nu jo ikke se på dem!

"Man er blevet lidt ældre, så man har brug for briller."
Husk generalforsamlingen den 7.april kl. 19:30 i Hulen.

CUK-Frederikssund ønsker tillykke til.Alex Christensen med de 70 år den 29.april 2017

Med kno
Gumminaveren

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu