Indlæg i Svenden 2014 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2014

Den Farende Svend
Marts 2014

Huleaften 07.03-2014 - Bødekassen tømmes.

Så var det igen den tid hvor bødekassen skulle tømmes. Igen i år var der et stort fremmøde på 15 personer til en hyggelig aften i hulen.

Formanden bød velkommen og som traditionen tro sang vi nr. 28 i sangbogen.

Frank og Anna Ventrup havde en flaske brændevin med, som de ønskede, at dele med os i anledning, af de
den27-02-2014 kunne fejre deres diamant bryllup.


Det var Kaare og Per Vejen der havde hulevagten. Selv om de var to, var det Kaare, som har stået i køkkenet hele dagen og snittet kål og kogt flæsk til en pragtfuld omgang brunkål, som smagte himmelsk.Da han nu har bevist, at en gammel og udslidt mure godt kan begå sig i et køkken blev han udpeget til, at han fremover har fået den opgave, at han laver brunkål fremover når bødekassen tømmes.Så skulle bødekassen tømmes, og det var Inge og Anna, som stod for optællingen da vores kasser var på rekreation i Spanien. Vi må håbe, at han nyder det?


Der måtte lodtrækning til i mellem Carl-Otto og Alex hvem der vandt om, at gætte hvor mange kilo som den vejede, og her var det Alex der kom nærmest de 3,890 kg som den vejede, og minsandten var det ligeledes Alex, som kom nærmest de 4.750 kr. som der var kommet i bødekassen. Han måtte derefter gå den tunge gang op til klokken for at fejre sin sejr.


Gunner Henriksen var ligeledes oppe for, at motionere klokken. Vi siger mange tak får skænken. Efter et på hyggelige timer, var det på tide, at synge minderne og sige tak for denne gang.


CUK-Frederikssund ønsker tillykke til.Inge Henriksen med sit 40 års jubilæum i CUK den 28.marts 2014

*** Husk Generalforsamlingen 2014 ***
Fredag den 4.april kl.19:30


Med kno Jan Johansen

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu