Indlæg i Svenden 2013 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2013

Den Farende Svend

Marts 2013

Frederikssund.

Huleaften fredag d. 1.marts 2013 (Bødekassen tømmes)

På denne aften var der mødt 15 personer op. Det var Torben og formanden, som denne aften havde hulevagten, hvor de serverede, boller i karry for os og jeg kan kun sige god for denne indsats.  Det blev en rigtig hyggelig aften.

Formanden bød velkommen til denne aften, hvor vi skulle have hele to plader i det runde bord. Og huskede os på, at der er generalforsamling fredag d. 5. april 2013 kl. 19:30

Det var Anita Bondy som havde 5 års jubilæum i CUK-Frederikssund d.01-02-2013 og Karsten Henriksen med 40 år d. 09-03-2013. Vi siger et stort tillykke til dem begge.

Hulefar takkede alle dem, som hjalp til ved arrangementet ved besøget af murenes efterlønsklub. Og han rettede i sær en stor tak, til køkkenpersonalet for uden dem, var dette aldrig lykkedes for os, at bespise dem.

Han fortalte også, at til, dette arrangement var der brugt:

• 45 L gule ærter.
• 10 kg kød (grisehaler og flæsk)
• 160 stk. pandekager
• 45 æg, som Poul Berg valgte, at puste ud, for så var der noget, som   børnebørn male på til Påske.

Kurt berettede, at der i Brugerrådet for Græse gl. Skole er generalforsamling d.19.marts 2013, hvor han vil taget et år mere i bestyrelsen, og dette kan vi kun være glade for i foreningen.

Så var det tid til, at de to jubilar skulle slå deres plader i det runde bord.


Dette skulle vise sig, at det ikke var helt nemt.

Jeg ved ikke om det var deres øjne eller om det var sømmene der var for små? men dette voldte dem nogle problemer med, at se dem. Men efter, at vi fandt nogle lidt støre søm lykkedes det for dem, at få slået pladerne i bordet.

 


Efter denne lille optræden af de to jubilér, var det tid til, at tømme bødekassen.
Og i år var det Frank Ventrup, som kom både vægt og beløb nærmest.


Efter kaffen og Inges dejlige æblekage var vores maver godt fyldt op, og det var på tide, at synge minderne. Og drage hjem af.

Husk.

Generalforsamlingen d.5.april 2013 kl.19:30

Mød op, da vi har vigtige ting på dagsorden,
som skal behandles denne dag.


At vi i dagene 13 – 14 April 2013 har udstillingsvognen på Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk. Se alt om dette på vores hjemmeside som er: cuk-frederikssund.dkCUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen til


Gunner Vilhelmsen 23-03.2013Med kno i bordet
Jan Johansen.

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu