Indlæg i Svenden 2019 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2019

Den Farende Svend
Maj 2019

Svendeaften den 3.maj 2019 – Frederikssund

Det blev en hyggelig om munter aften for de 14 personer, som var mødt op denne aften. Det var Vibeke og Alex, som have hulevagten.

Klokken lystige toner lød flere gange i hulen denne aften. Vi takker Poul-Berg og Alex og hund som alle tre ville fejre deres fødselsdage med os.

Vi takke mange gange for skænken.

Det var jo også denne aften, at vi kunne ønske vores Naver ven Vibeke Christensen et stort tillykke med sit 25-års jubilæum i CUK-Naverne den 5.maj 2019.
Vi ønsker Vibeke et stort tillykke og ser frem til 25 år mere i vor forening.


Husk, at på grund af der er flere fra CUK-Frederikssund som skal til Pinsestævnet i Vejle i juni måned, blev det på generalforsamlingen enstemmigt besluttet, at der ikke vil blive nogen huleaften i juni måned.

Og da vi jo som plejer, at holder sommerferie i juli måned, ses vi jo først igen den 6.august 2019 til grillaften kl. 19:30 og hulevagten har bestyrelsen.

Der bliver heller ikke noget kræmmermarked på Bløden i år. Men vi overvejer, om vi skal takke ja tak til kræmmermarked i Græsted i august måned. Men i kan finde ydeliger oplysninger på vores hjemmeside hvis dette bliver aktuelt. http://www.cuk-frederikssund.dk

Bestyrelsen i CUK-Frederikssund ønsker jer alle og jeres familier en rigtig god sommer og på gensyn til august.CUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen til.
Vibeke Christensen den 25.07.2019
Søren Bisgaard den 05.08.2019Med Kno.
Jan Johansen


 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu