Indlæg i Svenden 2013 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2013

Den Farende Svend
Maj 2013

Huleaften fredag d. 3.maj-2013

Vi var samlet 14 personer denne aften. Det var Anna Ventrup og Poul-Erik, som havde hulevagten denne aften.

Formanden bøde velkommen og som han traditionelt indledte med nr. 28 i sangbogen.

Efter dette var det på tide, at nyde Anna Ventrup’s dejlie brunkål med tilbehør.

Det var en himmerigsmundfuld. En stor tak skal lyde til Anna Ventrup.I weekenden 13 & 14.april 2013, var CUK-Holbæk og CUK-Frederikssund sammen om en udstilling på Andelslandsbyen Nyvang til deres åbningsdag.
Først og fremmest en stor tak til dem som deltog i denne weekend. Selv om besøgstallet til denne åbningsdag på Andelslandsbyen Nyvang ikke var det helt store, var alle som deltog i arrangementet med til, at vise vores forening på den flotteste og bedste måde.

En særlig tak skal lyde til Holbæk afdelingen for, at de ville være med. Holbæk havde lavet en flot udstilling i havestuen med de 4 gamle tegninger, som var med til, at pryde udstillingen sammen med Eberts flotte lade, som gjorde et stort indtryk hos publikum.


En stor tak skal ligeledes tilfalde Carl-Otto Enevoldsen, som fik meget travlt med, at finde os en, ny udstillingsvogne, da den gamle ikke kunne klare blæsten, da han skulle transportere den til Frederikssund.

Ligeledes en tak til Keld Nielsen, som kom med sin smede esse og viste sit håndværk. Og vores egen formand Per Vejen fik ligeledes vist hvordan en sav og stemmejern skulle bruges.

Da vores kok på Hotel Arne, måtte ligge sig søndag morgen med hovedpine (Det sagde han i hvert tilfælde at han havde) og dette tog vi for gode vare, måtte vi undvære vores bacon og spejlæg, men sådan kan det går. Selv en kok kan blive dårlig.CUK-Frederikssund ønsker tillykke med 10års jubilæum til:Jan Johansen 06-06-2013

Husk.

Jægersprisfesten i Weekenden den 28. juni -30. juni 2013
&
Tilmelding til bakke turen d.10.august 2013
inden den 20.juli 2013
til
Jan Johansen
60861821
naverne@cuk-frederikssund.dk


Eller på hjemmesiden

Med kno i bordet.
Jan Johansen

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu