Indlæg i Svenden 2015 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2015

Den Farende Svend
Juni 2015

Frederikssund Byfest 2015
Igen i år, havde vi udstillingsvognen opstillet kræmmermarkedet på Bløden i Frederikssund. Det var en noget kold fornøjelse.

Ligesom sidste år, var juni måneds huleaften flyttet til fredag aften på Blødet. Det blev en hyggelig aften, hvor vi var 11 personer. Der blev ringet lystigt med klokken i teltet denne aften og sunget og hygget til hen på aftenen.

Om Lørdag var Per Vejen i gang med at lege Jørgen Clevin, da han skulle lave skilte til vores Åbent hus arrangemang den 8.august 2015.
Udstillingsvognen var godt besøgt i løbet af weekenden. Folk spurgte interesseret til foreningen og vi kom i kontakt med de unge og fortalte dem om mulighederne for, at tage ud og opleve verden. Dette syntes de, at det lød spændende, og der var et par stykker, der ville overveje dette, efter endt uddannelse.

Ligeledes, have Per Vejen fået sig en ny lærling om lørdagen, hvor han fik hjælp til, at lave taphuller med stemmejern og knippel.Det kom der meget sjovt ud af til publikums og de omliggende kræmmers store fornøjelse.

Da jeg var ved, at lukke teltet lørdag aften stod Kaj Hansen der lige pludselig. Han var sejlet fra Frederiksværk og til Frederikssund i den tro, at det var om lørdagen der var huleaften. Men vi fik et par hyggelige timer sammen, hvor vi delte en pitza sammen.

Søndagen var der ikke meget ved. Det var hunde koldt. Selv Vibeke frøs som en lille pingvin. Og omkring kl.17:00 var det tid til, at pakke sammen og sige tak for i år, og på gensyn i 2016.

Med kno
Jan Johansen
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu