Indlæg i Svenden 2016 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2016

Den Farende Svend  
Juni 2016

Frederikssund. Hulemøde 3.6.2016

På denne dejlige sommeraften var vi samlet 12 personer til den sidste huleaften inden sommerferien. Det var Alex og Vibekes tur til, at have tørnen i hulen.  Klokken blev flittigt brugt da både Alex og Poul Berg havde haft fødselsdage. (Vi takker for skænken.) Jeg beklager mange gange over for Vibeke, da jeg igen i år, er kommet til, at sætte hendes fødselsdag en måned for tideligt i Svenden.Det var også denne aften, at CUK-Frederikssund kunne ønske Lis Willemoes Hansen velkommen i vor mitte som Naverven.Lis Hansen er kommet i hulen sammen med Kaare Hansen og hun har i den tid hun er kommet hos os hjulpet foreningen når vi har haft travlt med forskellige arrangementer i hulen og hun har ligeledes vist en stor interesse for CUK-Naverne, så vi syntes, at det var på tide, at optage Lise som Naverven i CUK-Frederikssund. Velkommen til Lis som Naverven i CUK-Frederikssund.

Bestyrelsen vil ønske alle en rigtig god sommerferie og vi ses næste gang i hulen til grillaften fredag den 5.august 2016.

Men til dem der ikke kan undvære, at komme i hulen, er der mulighed for, at mødes os på Jægerspris Festen i weekenden 01 - 03. juli 2016, hvor vi igen i år, har udstillingsvognen med der, så kom ud til os og få et par hyggelige timer sammen.


CUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen til.Eugen Uhl den 01-juli 2016
Vibeke Christensen den 25.juli 2016


 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu