Indlæg i Svenden 2016 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2016

Den Farende Svend  
Juli 2016

Frederikssund.
Hulemøde 3.6.2016
Jeg beklager, meget, at indlægget til DFS i sidste måned ikke nåede frem til redaktøren af DFS.

Mindeord
Det er med stor sorg vi må meddele at æresmedlem Jørgen Schaffer er afgået ved døden.
Han sov stille ind den 6/6. Jørgen nåede at blive 83 år. Murer Jørgen Schaffer var initiativtager til at stifte CUK-Frederikssund i 1971. Han vil være savnet i naverkredsene.
Æret være hans minde.


Hulemøde 3.6.2016

På denne dejlige sommeraften var vi samlet 12 personer til den sidste huleaften inden sommerferien. Det var Alex og Vibekes tur til, at have tørnen i hulen.

Klokken blev flittigt brugt da både Alex og Poul Berg havde haft fødselsdage. (Vi takker for skænken.) Jeg beklager mange gange over for Vibeke, da jeg igen i år, er kommet til, at sætte hendes fødselsdag en måned for tideligt i Svenden.

Det var også denne aften, at CUK-Frederikssund kunne ønske Lis Willemoes Hansen velkommen i vor mitte som Naverven. Lis Hansen er kommet i hulen sammen med Kaare Hansen og hun har i den tid hun er kommet hos os hjulpet foreningen når vi har haft travlt med forskellige arrangementer i hulen og hun har ligeledes vist en stor interesse for CUK-Naverne, så vi syntes, at det var på tide, at optage Lise som Naverven i CUK-Frederikssund.
Velkommen til Lis som Naverven i CUK-Frederikssund.


I juli måned har vi haft udstillingsvognen på Frederikssund Byfest og til Jægerspris festen. Det var noget af en kold omgang., men humøret var højt og Arne Jakobsen stod som sædvanlig for at anrette det store morgenbord med bacon og æg som han plejer. Vi takker Arne mange gange trods hans dårlige helbred.

Lørdag den 11-6-2016 kl.11:00 blev der holdt et minuts stilhed ved udstillingsvognen, hvor vi mindes Jørgen Schaffer.
Æret være hans mindeBestyrelsen vil ønske alle en rigtig god sommerferie og vi ses næste gang i hulen til grillaften fredag den 5.august 2016. Hulevagten har bestyrelsen.


CUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen til.Eugen Uhl den 01-juli 2016
Vibeke Christensen den 25.juli 2016
Søren Bisgård 05.august 2016
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu