Indlæg i Svenden 2017 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2017

Den Farende Svend
Januar 2017

Tak - Tak - Tak

Jeg vil gerne herigennem sikre mig at jeg får sagt tak til alle som en der gjorde min 60 års fødselsdag den 1.januar 2017 til noget helt specielt.
Jo, for I har med jeres søde, varme, glade og dejlige hilsener gjort mig glad og vist mig hvilke vidunderlige mennesker der er til og at nogle tænker på en.
Jeg tager ingen ting i livet som en selvfølge mere og derfor er det mig også meget magtpåliggende at påskønne og værdsætte så skønne og livgivende ord som jeg har fået af jer på min fødselsdag og ser frem til, at møde jer igen på Pinsestævnet 2017 i Slagelse eller på Hygum Hjemstavnsgård.

Med kno i bordet
Jan Johansen.
CUK-Frederikssund

Frederikssund – Kogesild 2017.

Som traditionen er, var der igen kogesild på årets første huleaften. Igen i år, var det vores faste kok i bestyrelsen Kaare Hansen, som stod for, at lave dem. Vi kan kun sige tak til Karre for de fantastiske dejlige bide & kogesild.

Klokken og dens blide toner lød frydeligt hele to gange denne aften.

Det var Inge Henriksen som ville fejre sin fødselsdag den 12.december 2016 med os andre og mig selv i anledningen, at der nogle, som mener, at jeg er gået hænd og blevet voksen, bare fordi, at man fyldte 60 år den 1.januar 2017.

Jeg vil hermed takke alle for de varme hilsner som jeg modtog på min fødselsdag. Det varmer mit gamle hjerte, at vide, at der stadig er nogle som holder af mig.

Næste huleaften er fredag den 3.februar 2017 og hulevagten hare Per Vejen og Jan


CUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen til.Kaj Hansen den 2.februar 2017
Claus Salomonsen med de 50 år den 3.februar 2017


 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu