Indlæg i Svenden 2015 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2015

Den Farende Svend
Januar 2015

FREDERIKSSUND
Hulemødet 9. januar 2015. Denne stormfulde aften hvor stormen Dagmar rasede uden for vinduerne var der lunt og rart i hulen hvor vi traditionen fik Kogesild.

18 raske svende var samlet denne aften, hvor Anna og Bente atter engang havde tryllet med sild og kartofler - fantastisk godt gået - det smagte som englene synger.

Inge havde rundet de 60 år i december og var den første til at slå på klokken, derefter kom Per Bager på banen, han havde været en tur på hospitalet og slider med ryggen efter en arbejdsulykke, men godt at se han er på rette vej, han kunne sagtens selv slå på klokken i alt fald.

Der var god gang i sangstemmerne denne aften og bl.a. fik vi "Væggelusen" i rask tempo.  Dette gav anledning til en diskussion om det lille dyr, så vi måtte en tur over google og se hvordan de egentlig ser ud, disse små væsener som igen er blevet en plage rundt om i Europa.

Kåre havde været på indkøb og købt en 50 liters gryde som bl.a. skal bruges når vi får besøg af Murerne i februar. De skal have gule ærter i rigelige mængder, musik af Glarmesteren og hans svende og sikkert også lidt bægerklang – vi ser frem til det besøg. Næste almindelige hulemøde er 6. februar.

Med kno i bordet
Inge

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu