Indlæg i Svenden 2013 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2013

Den Farende
Svend
Januar 2013

Frederikssund Januar 2013.

Først vil jeg ønske alle et rigtig godt nytår.
Årets første hulemøde i Frederikssund, var i år traditionen tro til Kogesild, der var mødt 19 op og til vores store overraskelse, fik vi besøg af Gert Stage og fru Annemarie fra Schweiz, vi siger endnu engang tak for jeres besøg det var en dejlig overraskelse, vi skulle også have haft besøg af borgmesteren, men mon ikke han var influenza ramt som så mange andre, for han dukkede ikke op trods det at han var tilmeldt.

I anledningen af sin fødselsdag gik Frank en tur forbi klokken og slog et slag, tak for det og endnu et tillykke med de 80 år. Kurt orienterede med nyt fra Brugerrådet på skolen, hvor han igennem de sidste ca.12 år har repræsenteret naverne.
Så blev der fundet nogen der ville stille op og give et nap med til det traditionelle besøg af pensionerede murersvende fra Nordsjælland den 6 Feb. Hvor de skal have gule ærter med grisehaler og hele svineriet og til slut selvfølgelig pandekager, de møder som altid op til international drikketid.  Minderne blev sunget kl. 22.30 da vi havde nogen som skulle tidlig hjem og pleje helbredet.

Vi siger tillykke med fødselsdagene til dem der har fødselsdag i Februar.

Med kno i bordet Kisser

P.S. til jer der er på Facebook har i meldt jer ind i navernes gruppe, så vi også derinde kan få gjort folk opmærksomme på vores eksistens.

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu