Generalforsamling 2020 - Formandens Beretning 2020 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Generalforsamling 2020 - Formandens Beretning 2020

Svenden
 Svenden August 2020

CUK. NAVERNE
Frederikssund
Forening For Berejste Skandinaver

Formandsberetning. 2019-20.
Generalforsamlingen den 7.august 2020

April 2019
14'personer deltog i dette års generalforsamling. Selve generalforsamlingen forløb roligt. Kim blev valgt som delegeret til pinsestævnet i Vejle. Vi deltog med 8 personer til stævnet. Poul -Erik fik sin premiere som kasser i foreningen. Per (Bager Jensen) slog sin 40-års jubilæums plade i det runde bord. Vi siger tillykke til Per.

Maj 2019
Alex og Vibeke havde fremskaffet de bedste håndmadder til os 14 sultende naver. Senere på aften bliv de 2 vist nok moppet lidt rigeligt. Vibeke kunne fejre sit 25 år i naverforeningen, stort tillykke. Steen Sjøgren forlader vores forening.

Juni 2019
Huleaften er aflyst pga. Pinsestævne. Heller ikke nogen aktivitet i Bløden (Frederikssund).

Juli 2019
Normal sommerferie lukket.

August 2019
Dette års grillaften måtte holdes inde dørs, undtagen Carl Ottos grill. Vi siger tak for lån til Carl. Det var en rolig aften. 10 personer havde fundet vej til hulen. Men der blev dog talt livligt meget om Pinsestævnet. Lis og Vibeke fejrede deres fødselsdag sammen med os. Lis måtte dog indrømme, at hun runde de 60 år.

September. 2019
Torben og Poul Berg havde begge fundet vej til hulen. Rart at se dem igen. Kurt måtte finde sine gode briller frem for at kunne se de små søm. Det var nemlig hans tur til at, slå en 40-års jubilæum pladen i bordet. Tillykke til Kurt. Birgit fortalte lidt om Mosel-træffet.

Oktober 2019
16 personer nød Gunnar og Carstens dejlige håndmadder, samt Inges fremgangene æblekage. Vores 2 gæster fra Hillerød (Lasse-Ole) hyggede sig gevaldigt denne aften. Så de ønskede at komme igen. En ellers rolig aften i hulen(næsten). Vi har desværre måtte tage afsked med Birgit. (forenings problemer).


November 2019
Besøg fra København Naverne. Niels 2 meter og Leif Ove, havde fundet vej til hulen. De skulle have været 4 personer. En ellers rolig aften, selvom Kisser og Carl og Niels slog på klokken. Det var næsten midnat før vi forlod hulen.

December 2019
Så var det julefrokost tid igen. Vi havde besøg fra Hillerød. Carl og Ole Pedersen, samt vores forenings gode venner Claus og Christina fra Als. Dagen startet meget kold, da der ikke var nogen varme på radiatoren i hulen. Vi måtte flytte ind i skolestuen, for at få en smule varme.
Efterhånden fik vi 18 personer varmen i kroppen igen.
Lækkerierne kom på bordet. Vi fik spist drukket og sunget. Men inden vi skulle rafle, skulle Claus (endelig) lige slå sin 5års plade i bordet. Vi takker Lis og Poul E for den gode mad. Linda fik mandelgaven. Klokken kom på overarbejde i løbet af dagen.
Ole fra Hillerød glemmer vi nok aldrig.

Januar 2020
12 personer var kommet forbi hulen til vores første huleaften i 2020. Menuen stod selvfølgelig på koge-sild og frikadeller samt kartoffelsalat. Vi takker Poul.E - hulemor Lis for en dejlig madoplevelse. Bente havde medbragt en pragtfuld kage til desserten. Gunnar overbragte en lille flaske til foreningen. Karsten-Per-Poul fik en spøjs ide. Hvad mon en dykkersko vejer? Aften forløb ellers roligt.

Februar 2020
KogK kom med de bedst fine håndmadder og ost til os. Desværre var vi kun 10 naver plus 2 skoleelever til at nyde herlighederne. Dejligt at se Alex og Vibeke igen. Vi sang minderne og gik tidligt hjem...
Murernes-gule ærter-pandekager samt live musik er altid en god cocktail i hulen. Vi havde 4 glade Naver til at servere for murerne og Glarmesterens musik band.
Tak til Per Poul.E Lis og Jan. Alle i hulen nød endnu engang gildet.

Marts 2020
Vi var 10 Naver til en rolig hule aften. Men yen stod på brunkål og flæsk, efter Lis bedste opskrift. Især en person var rigtig forelskede i brunkålen, men vi siger ikke hvem det er. Vel Karsten. Humøret var højt, selvom der var Corona stemning i hulen. Bødekassen blev talt op, og de heldige vinder blev. Vibeke og Jan. Kassen indeholdt 3557 kr. vægt 3,3kg. Aften sluttede med en velkendt sang.

April – Maj – Juni – Juli 2020 var der ingen aktiviteter pga. af Covid 19 virussen


Formand
Per Vejen
Copyright © CUK - Frederikssund
Tilbage til indhold