Generalforsamling 2018 - Formandens Beretning 2018 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Generalforsamling 2018 - Formandens Beretning 2018

Svenden
 Svenden April 2018

CUK. NAVERNE
Frederikssund
Forening For Berejste Skandinaver

Formandsberetning. 2017-2018
Generalforsamling - den 6.april 2018

April.
Generalforsamlingen 2017blev et langt møde. 20 personer havde fundet vej til hulen.
Kurt og Kisser ønsker ikke længer at bestyre køkkenet.
Kaare overtager arbejdet som hulefar.
Ny bilagskontrollant blev Anita, Poul Erik fik Skramleriforvalter posten. Kaare blev valgt som deltager til delegeretmøde ved Pinsestævne i Slagelse. Jan søger Danmarks samfundet om en ny
fane.
Maj.
Vibeke-Alex stod for månedens hulevagt.
Vi kunne lige snige os op på 8 personer denne aften. Så koteletter i fad var der rigeligt af, til hver mand.
Kassereren ringede 2 gange på klokken. 1 anledningen af hans 80års fødselsdag.
En ellers stille huleaften.

Juni.
Fra den 3-5/6 blev der afholdt Pinsestævne i Slagelse/Skælskør, vi deltog med 6-8 personer. Stævnet forløb rigtigt godt, med nogle overraskelser. (tv2 øst, årets nav)
Udstillingsvognen var kørt til Bløden (Frederikssund), her holdt vi vores huleaften. 10 personer fandt vej til vognen, i et noget kedeligt vejr. Vejret var så dårligt, så selv formanden måtte ligge sig en time på sengen. Onkel Anders kom lige et smut forbi vores vogn en time tid.

Afhentning af vores nye fane, skulle hentes noget hurtigt i Helsingør. Først fanemarch gennem Helsingør by, med endemål på Kronborg. En lidt skuffende oplevelse at, se vores nye fane uden Naver logo på.

Juli.
Hulen holder sommerferie.
2 rigtige gode Naver har desværre forladt vores forening for evigt. Kaare. G. Hansen 13/7 65år, samt Frank. Ventrup 16/7 85 år. Vi har hørt mange gode murer historier fra dem.

August
Vores årlige grillaften med pølser-flæskesteg- sandwich blev en lidt mut forestilling.
Efter tabet af vores 2 gode murer Frank og Kaare. Men vi fik dog sagt pænt farvel med (i et vinhus) samt et minuts stilhed. Foreningen gav 2 omgange i dagens anledning.

September.
En rolig huleaften 11 personer var mødt op.
Gunnar og Poul-Berg stod for aftensmaden. Men det var Bente der fik lov at smøre hulemadder samt kaffe og kage. Et sjældent med dejligt besøg af selveste Eugen Uhl overraskede os lidt denne aften.

Oktober.
Vores ekstraordinær generalforsamling var et mennesketomt møde, kun 11 personer deltog.

Per (Bager) Jensen blev valgt som ny næstformand. Lis Hansen overtager hulefar arbejdet, vi siger tak til de 2 friske Naver.

Kort planlægning af julefrokosten, hvem laver hvad.
November.
Sidste samtaler og tilmelding til julefrokosten skulle ske i denne måned. Jan har fået os (foreningen) oprettet på Facebook med profil navn CUK-Naverne i Frederikssund. Poul E og Jan stod for maden, Imens Kisser og Karsten havde styr på klokkespillet. Til glæde for vores 2 gæster. (Sten/ Birgit)
December.
En fantastisk dejlig stemning i hulen. Der blev slået 2 på klokken, allerede inden selve julefrokosten var rigtig begyndt. 17 personer deltog i dette års julearrangement inkl. vores 2 Als venner Claus/Christina. Anita kom lige forbi hulen for at omtale deres nye Naver cd. Heldigvis for det, da vi havde et sangproblem. (Nr. 70) Vores gør det selv-julefrokost forløb bare så godt.
Januar.
14 personer deltog i vores fantastiske koge-bidesild arrangement. Lis havde medbragt frikadeller/ kartofler, Bente klarede lige sildene. Optagelse af Birgit som ny Naverven i foreningen. Sten Sjøberg overflyttes fra Slagelse til Frederikssund som Naver. Vi ser frem til et godt Naver venskab. Hjertelig velkommen til jer. Gunnar medbragte 1 flaske snaps til foreningen. Vi siger mange tak til Gunnar.

Februar.
Anita fejrede sit 10 års jubilæum i foreningen, med straks at slå på klokken. Poul. E og formanden stod for menuen. Gullas med ris samt is til dessert. Pragtfuld kage til kaffen klarede Kisser da bare.

Besøg af 24 murer til vores årlige gule-ærter bespisning med kød og flæsk. For ikke at glemme de 100 pandekager. Herlighederne vil bare ikke ende den dag. Vi takker de 5 frivillige, samt glarmesteren for rigtig god musik og underholdning.

Marts.
Igen havde vor hulemor Lis Willemoes Hansen stået på hoved i gryderne for, at lave brunkål til os, som traditionen byder, når bødekassen tømmes. Igen en stor tak til Hulemor for et dejligt måltid. (De lå godt i maven).

Vi var samlet 11 personer til et par hyggelige timer i hulen.
I år, var det Anita Bondy og Birgit Karre som blev valgt til, at tælle bødekasse op.
I år, var der kommet 3.454,5 kr. i bødekassen. Og vægten var 3,823 kg, Jan Johansen kom tættes på vægten med et gæt på 3.5 kg. og Per Jensen kom tættes på med et gæt på 3.500 kr.
Copyright © CUK - Frederikssund
Tilbage til indhold