Indlæg i Svenden 2013 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2013

Den Farende Svend
Februar 2013


Det var med stor sorg, at vi modtog beskeden om, at Axel Gustavsen var draget ud på sin sidste rejse d.8. januar 2013.

Axel Gustavsen var i sin tid på Grønland som klejnsmed.

Axel Gustavsen blev bisat i Kregme kirke
lørdag d.19.januar 2013.

Ære være hans minde.Fredag d.1. februar var der svendeaften i hulen. Dette blev en hyggelig aften selv om vi kun var 9 personer, som var mødt frem. Men os der var mødt frem nød godt af den dejlige mad, som Anna Ventrup have lavet.

Der blev hygget og fortalt historier så tårerne trillede ned af kinden på Anita. Kaj og Per fik også rørt klokken. Så efter et par hyggelige timer, var det på tide, at komme hjemad igen.

Onsdag d.6. Febrauar, var det igen tid til a have murenes efterlønsklub til gule ærter. Der var mødt 29 sultne muresvende op til at nyde de gule ærter med flæsk - grisehaler og alt det andet og til kaffen blev der serveret pandekager med is.

Der blev hygget og sunget til tonerne far Glarmesteren og hans Svende. Der skal fra foreningens vegne lyde et stort tak til Anna Ventrup, som kom med de gule ærter med tilbehør og til Bente Berg, som kom med pandekagerne og til Else og Keld Nilsen samt Kaj Jensen skal der lyde et stort tak for hjælpen.

Husk, at der er generalforsamling fredag d.5.april 2013. Så hvis der er nogen, som vil have noget med på dagsorden, skal dette være formanden i hende senest 8 dage før.

Med kno i bordet
Jan Johansen  

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu