Indlæg i Svenden 2014 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2014

Den Farende Svend
December 2014


Julefrokosten 2014

Lørdag den 6.decmber var det igen tid til, at afholde julefrokost i hulen.

Vi var samlet, 19 personer denne dag, og med besøg af Carl og Ulrik fra Hillerød, til et par dejlige timer i hulen, med dejlig julemad og hygge.

Der skal for foreningens vegne, lyde en stor tak til vores to hyggelige køkken nisser (Kurt & Arne), som igen i år påtog sig det store arbejde, med, at lave et overdådigt julebord til os, og til Kaare som igen i år, havde lavet en dejlig og velsmagende risalamande. Det var Poul-Berg og frue, som løb med mandelgave i år.


Klokken blev flittigt benytte denne dag, og vi siger mange tak for skænken og selv om det kneb lidt med, at synge nogle af de valgte sange fra sangbogen lykkedes os, at sige tak for skænken til de glade giver.


Efter al denne dejlige julemad, fik vores nye æresmedlem Hr. Carl-Otto Enevoldsen ondt i sin inkas, og måtte underkaste sig behandling af Christinas kyndige vejledning, i aflastende øvelser på gulvet. Det var et herligt syn, at se de to ligge på gulvet og lave strækøvelser.


Året der gik.


Det har igen i år, været et travlt år for CUK-Frederikssund. Vi har haft et par 40 års jubilæummer og et par runde fødselsdage.

Og i har haft rigtig gang i den nye udstillingsvogn på Andelslandsbyen Nyvang og på diverse markeder og som noget nyt, havde vi samarbejde med de andre foreninger på Græse. GL. Skole åbent hus i september måned, med kræmmermarked for de lokale i Frederikssund og omegn. Det vil vi prøve at genoptage i 2015.

Vi vil også se tilbage på et godt pinsestævne i Herning, og glæders os til, at komme til Nakskov i 2015.

Vi vil fra bestyrelsen sig tak til alle, som har været med til, at vise foreningen udadtil, og ligeledes en stor tak til Holbæk afdelingen for deres store deltagelse i udstillingsvognen.

Der skal fra CUK-Frederikssund lyde et rigtigt godt Nytår til alle Naver & Navervenner samt deres familier med håb om, at 2015 må blive et rigtigt godt år for alle.


Med kno i bordet
Jan Johansen.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu