Indlæg i Svenden 2016 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2016

Den Farende Svend  
December 2016

 Frederikssund julefrokosten 2016
lørdag den 3.december var der igen kaldt til julefrokost i hulen.
Det blev til et par rigtige hyggelige timer med 21 personer samlet. Men vi manglede Frank & Anna Ventrup i vores mitte, men vi sender jer de varmeste julehilsner til jer og jeres familie.

Men alle var meget glade for, at gense vores nu pensioneret hulefar Arne Jakobsen, efter hans længere syge periode i hulen igen. Ligeledes til Torben Silving, som er en sjællen gæst i hulen og til Alex, til trods for, at han lige havde fået et nyt knæ.

Bestyrelsen i CUK-Frederikssund og gæster vil takke Kurt & Kisser for, deres overdådige jule bor, der var alt hvad hjertet kunne begære.

Som traditionen næsten er, lavede Karre Hansen igen sin vidunderlige risalamande. Men forvirringen blev total, da det viste sig, at der åbenbart havde været en drillenisse hjemme i Kaares køkken? Der var nemlig sneget sig 3 mandler ned i risalamanden. Så der måtte slås terning om mandelgaven, og det blev Karsten Henriksen som blev den heldige vinder.
i vil fra Bestyrelsen i CUK-Frederikssund ønske jer alle og jeres kære et rigtigt godt Nytår og på gensyn i 2017, hvor det første arrangement som traditionen jo er til kogesild fredag den 7.januar kl.19:30 i hulen


 

CUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen til.Jan-Erik Johansen med de 60 år den 1.1.2017Med kno i bordet.
Gumminaveren.


 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu