Indlæg i Svenden 2015 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2015

Den Farende Svend
December 2015

Julefrokost i CUK-Frederikssund.

Det var en kold og stormen lørdag i december. Vinden den rev i træerne og regnen slog mod vinduerne, men i naver hulen var der varme og glæde for der var dækket op til julefrokost i hulen.

Det blev igen i år en dejlig dag, med masse af dejlig jule mad, som vi takker Kurt og Kisser mange gange for. Og Kaare som igen kom med hans dejlige Ris a la mande.

Det blev et par hyggelige timer med godt humør og pakkespil. Carl-Otto kom også forbi hulen for, at ønske alle en glædelig jul, selv om, at han måtte passe sit arbejde. Han havde en gave med, som Kaare vandt i et lille spil. Vi siger også mange tak til Carl fra Hillrød, som igen i år var kommet for, at hygge sig sammen med CUK-Frederikssund.

2015 har igen været et travlt år for vores forening med gule ærter for murens efterløndsklub og med udstillingsvognen, samt vores åbent hus arrangement i august måned. Bestyrelsen takker alle for en god indsats i det gamle år, og med et ønske om et glædelig nytår til alle og må 2016 blive et lykkebringende år for alle.

Næste hule møde er fredag den 8. januar 2016 til kogesild kl. 19:30.
Hulevagten har bestyrelsen.

Med kno - Jan Johansen
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu