Indlæg i Svenden 2013 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2013

Den Farende Svend  
December 2013

Frederikssund
Julefroksten 2013


Lørdag den 7.december var det igen tid til igen, at holde vores årlige julefrokost i hulen.  Selv om stormen Bodil, havde lukket broen og lagt det meste af Frederikssund under vand, så kunne hun ikke stoppe os i, at hold vores julefrokost. Vi var samlet 15 personer, som fik en rigtigt hyggelig julefrokost.


Da Kurt måtte blive hjemme i sengen, måtte Kisser sammen med Arne lave julefrokosten, så en stor tak til Kisser for hjælpen.

En stor tak til Anna og Frank Ventrup som kom med bidesild og Poul-Erik, som kom med de marinerede sild, og til Kårre for ris à la manden. Efter en længe tids søgen og en masse ris à la mande oven på al den dejlige julemad, måtte Arne til sidst indrømme, at det var ham, som sad med mandlen. Efter et par meget hyggelige timer, var det tid til, at drage hjem.Det har igen været et godt år for CUK-Frederikssund.
Vi har igen haft besøg af Murenes efterløns klub til gule ærter i hulen.Og vi måtte desvære også tage afsked med Axel Gustavsen som tag på sin sidste rejse.

Der har ligeledes været et par 40 års jubilæummer, og et sølvbryllup og en 80 års fødselsdag, samt udstillingsvognen som to gange har været på Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk og på Jærgespris Kræmmermarked. Jeg vil takke alle, som har været med til, at dette kunne lade sig gøre.


Vi vil ønske alle i CUK-Naverne og deres familier et rigtigt godt Nytår og med håb om 2014 vil blive et godt år for alle.Husk at vi har vores årlige tradition
med kogesild i hulen
Fredag den 3.janur 2014 kl.19:30
CUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen til.Jan Johansen den 1.janur 2014.

Med kno i bordet.
Gumminaveren. 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu