Indælg om hvordan man bliver nedlem af CUK-Naverne - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Naverne

Hvordan bliver
jeg Naver

Du/I kan, efter en opholds – og arbejdsperiode i udlandet, der strækker sig over 1 år og 1 dag, opsøge en af de lokale Naverforeninger som vil oplyse dig om hvordan man bliver meldt ind.

Hvis du/I har fået arbejde i udlandet og der ikke findes en lokal Naverforening, kan du/I , inden afrejsen fra Danmark, tilmelde jer Hovedkassen og blive medlem her. Naverforeningerne kan hjælpe på forskellige måder.

F.eks. er en arbejds – og opholdstilladelse ikke altid det nemmeste i verden at få og her kan Naverforeningen eller Hovedkassen være behjælpelig med oplysninger.

I udlandet, hvor der findes en lokal Naverforening, vil der altid være hjælp at hente. Både m.h.t. de stedlige myndigheder, men også m.h.t. arbejdsforhold, idet de lokale Navere har ofte opholdt sig  i landet gennem mange år. Der vil også altid være hjælp at hente til lidt hvile og et måltid mad.

Naverforeningerne er ikke kun for mandlige medlemmer. Kvinder, der opfylder optagelsesbetingelserne, er mere end velkommen som medlemmer.

Ligeledes er Naverforeningerne ikke kun for personer, hvis dåbsattest siger 50 eller 60+. Vi ønsker yngre kræfter ind i foreningerne, så vores over 100- årige traditioner kan blive videreført, til gavn for kommende generationer, der vil ud i verden for at dygtiggøre sig.

I øjeblikket er det yngste medlem 22 år og det ældste er 90 år. At blive medlem af en Naverforening er ikke kun forbeholdt faglærte. Ufaglærte, der opfylder optagelsesbetingelserne, er selvfølgelig lige så velkomne i CUK – Naverne/Forening for berejste Skandinaver.
 

Hvorfor skal jeg være medlem af en forening som CUK – Naverne?

Det skal du/I fordi det er en forening der samler folk som har opholdt og arbejdet i udlandet i mindst 1 år og 1 dag, som vi siger: ”Alt godtfolk som har prøvet lidt af hvert”.

Vi er en forening, som har ca. 600 medlemmer på verdensplan, der mødes mindst 1 gang om måneden, til et Svendemøde eller Hulemøde, da vores mødested, som før omtalt, jo kaldes ”Hulen”.

Hvis der er skoler, uddannelsessteder eller andre foreninger/institutioner der vil høre mere om Naverne, er man velkommen til at kontakte en af vores lokale afdelinger for, at få yderligere informationer. 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu