Indlæg i Svenden 2015 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2015

Den Farende Svend
August 2015

Frederikssund August 2015.

Håber, at alle har nyt den dejlige Danske sommer?

Så er vi i gang igen. Denne gang havde vi lørdag den 8.august 2015 sammen med Folkedanserne og Petanque Klubben åbent hus & loppemarked på Græse. Gl. Skole. Trods lidt dårlig vejr var der tilmeldt 14 stader af borgerne fra Frederikssund og omegn. Men vi kunne godt tænke os, at der kom flere besøgende til dette vores arrangemang.

Men det må vi arbejde på til næste år, da det kniber med, at få budskabet ud til folket til trods for, at vi har haft kontakt til de lokale aviser, men det er som de ikke har vist den helt store interesse for arrangemang Men trods alt var der var i blandt publikum en stor interesse i at se vores hule og vores forening og høre om vores historie og forening.

Else Nielsen kom forbi hulen med et smukt kobber krus, som vores smed Keld Nielsen, som desværre ikke er i blandt os mere. Men hans ønske var, at dette skulle gives til Naverne.Inge Marie, som har malet vores billede og Tove som har sponsoreret det var forbi hulen og blev meget glad for, at gense sit værk, og de blev meget glad for, at se, at vi har passet godt på det

Formanden og Poul-Erik var trukket i arbejdstøjet og fik sat nye køkkenskabe op som Kurt & Kisser var kommet med. Det gav dem lidt dug på panden (Dyre dråber for en tømmer) men de fik lavet et flot stykke arbejde de to.

Efter alle gæsterne var taget hjem, var der tid til, at puste ud inden, at vi skulle hav grillaften i hulen. Vi var samlet 10 personer til et par hyggelige timer med flæskestegssandwich med rødkål & agurkesalat.

Og Vibeke som var kommet helt fra sommerlandet i Rørvig for, at slå på klokken i forbindelse med sin fødselsdag. Vi siger mange tak for skænken.


Næste huleaften er fredag d.4.september 2015
og hulevagten har Poul-Berg & Gunner HenriksenCUK-Frederikssund ønsker tillykke med fødselsdagen til


Per Jensen den 7.september 2015
Birger Svendsen den 16.september 2015
Kaare Gjerløv Hansen den 13.september 2015


Med kno
Jan Johansen 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu