Indlæg i Svenden 2013 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2013

Den Farende Svend   
Andelslandsbyen Nyvang
13 & 14 April 2013


Andelslandsbyen Nyvang.

I weekenden 13 & 14.april 2013, var CUK-Holbæk og CUK-Frederikssund sammen om en udstilling på Andelslandsbyen Nyvang til deres åbningsdag.En særlig tak skal lyde til Holbæk afdelingen for, at de ville være med. Holbæk havde lavet en flot udstilling i havestuen med de 4 gamle tegninger, som var med til, at pryde udstillingen sammen med Eberts flotte lade, som gjorde et stort indtryk hos publikum.

En stor tak skal ligeledes tilfalde Carl-Otto Enevoldsen, som fik meget travlt med, at finde os en, ny udstillingsvogne, da den gamle ikke kunne klare blæsten, da han skulle transportere den til Frederikssund.


Ligeledes en tak til Keld Nielsen, som kom med sin smede esse og viste sit håndværk. Og vores egen formand Per Vejen fik ligeledes vist hvordan en sav og stemmejern skulle bruges.

Da vores kok på Hotel Arne, måtte ligge sig søndag morgen med hovedpine (Det sagde han i hvert tilfælde at han havde) og dette tog vi for gode vare, måtte vi undvære vores bacon og spejlæg, men sådan kan det går. Selv en kok kan blive dårlig.

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu