Indlæg i Svenden 2014 - CUK-Frederikssund

Gå til indhold

Hoved menu:

Svenden > Svenden 2014

Den Farende Svend  
August 2014

ÅBENT HUS & LOPPEMARKED
LØRDAG DEN 30. AUGUST 2014.


Som et nyt tiltag prøvede vi i samarbejde med Brugerrådet og Folkedanserne samt Fjordvennerne - Petanque klubben og Gymnastikforeningen på Græse. GL. Skole, at afholdelse af et arrangement med åbent hus samt et loppemarked.

Der var tilmeldt 14 stande til loppemarkedet af borger fra Frederikssund. Dette måtte siges, at det var et meget pænt fremmøde, da det var første gang vi prøvede med et sådant arrangement.

Det skulle imidlertid siges, at det ikke var helt nemt, at få alle ind i gymnastiksalen, da vejret ikke var på vores side denne dag. Men det lykkedes, at få plads til alle.

Men vi kunne godt tænke os, at der var kommet flere besøgende til arrangementet, men vi var måske op i mod Kræmmermarkedet i Hillerød?

Men alt i alt var det en god dag på Græse. GL. Skole. Der blev spist Ribben sandwich – pølser med tilbehør som Hulefar – Alex – Carl-Otto & Kaare stod for, at servere for de sultne gæster, som besøgte vores Naverhule. Der var også kaffe og kage som Folkedanserne havde lavet.

Folkedanserne gav en lille opvisning og undervisning i folkedansens trin m.m.

Vi vil takke alle der var mødt frem til dette arrangement og håber på, at vi igen i 2015 kan prøve igen med et lignende arrangement?

Med kno
Jan Johansen 
Copyright 2017. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu